Görevine kısa bir sü

Görevine kısa bir süre önce atanan Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mükremin İspirli, dün İnegöl’e gelerek Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı İsmet Çağlayan ve İnegöl SGK Müdürü Adem Bedir’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mükremin İspirli, İnegöl Belediyesi tarafından kurumlarına tahsis edilen arsadan dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür etti.
Tahsis edilen arsa üzerinde İnegöl’e  en kısa zamanda bir hizmet binası yapacaklarını belirten İspirli, “Binamız faaliyete geçtikten sonra İnegöl’deki değerli sigortalılarımıza çok daha iyi şartlarda hizmet vermiş olacağız. Kurum Başkanımız ve tüm personelimiz adına Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Sosyal Güvenlik Kurumlarının yeniden teşekkül ettirilmesiyle alakalı süreçte, değerli Bakanımız Faruk Çelik’in çok önemli katkıları oldu. Buradaki ilçe binamız da kendilerinin teşrifleriyle açıldı. Şimdi ise, kısa bir süre önce tahsisini gerçekleştirdiğimiz binamızla alakalı yapılanma çalışmasına gidilecek. Buradaki arkadaşlarımız çok daha iyi standartlarda ilçe halkının hizmet alabilmesi adına önemli bir ortamı kazanmış olacaklar. İnegöl’ün potansiyelini kendilerine anlatmaya çalıştım. İnegöl’ümüzü bu çerçevede biraz daha değerlendireceklerdir. Ayrıca İlçe Müdürümüze ve ekibine de gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Aktaş Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mükremin İspirli’ye plaket takdim etti.

 

Editör: TE Bilişim