Balıkesir İl Kongresine katılan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Ankara dönüşü İnegöl’de mola verdi.
DP İlçe Başkanı Murat Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından İnegöl’de karşılanan Uysal, ilçe yönetimiyle istişarelerde bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Sayın Genel Başkanımız, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Gültekin Uysal bey ile Pazar günü akşamı Balıkesir kongresine katılımın akabinde, dönüş yolunda bizleri kırmayarak kısa bir yemek molası verdi. İnegöl’ümüzün ülkemizde sanayi, ticaret, turizm ve tarım alanında çok önemli bir yeri olduğunu belirterek ve ayrıca sıcakkanlı ve misafirperver vatandaşları ile gönlünde her zaman farklı bir yeri olduğunu ve geldiği programlarda sevgi, saygı ve sıcakkanlı bir ortam yaşadığı için İnegöl’den her zaman ayrı bir keyif aldığını ve en kısa zamanda İnegöl İlçe Teşkilatımızın yapacağı programları beklediğini bizlerle paylaşmış oldu. Ayrıca İnegöl’deki partililerimize ve tüm vatandaşlarımıza selamlarını, hürmetlerini iletmemizi istedi ve kısa bir yemek molası ile Anakaraya yola devam etti” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim