63 yıllık geçmişe sahip olan İnegöl'ün lezzetli markası Tatlıcı Fehmi Usta, Türkiye’nin en büyük tatlı zinciri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yıl ortasında Türkiye genelinde 67 bayiye ulaşacak olan tatlının ustası Fehmi Usta, doğal, kaliteli, lezzetli ve uygun fiyatlı ürünlerini Hadim AVM'nin şubelerinde vatandaşlarla buluşturacak.

1958 yılında kurulan Tatlıcı Fehmi Usta, Avrupa standartlarında üretim yaparak  müşterilerine lezzetli ve hijyenik ürünler ile hizmet sunuyor. Türkiye’nin dört bir yanında bulunan bayilerinde doğal, kaliteli, lezzetli ve uygun fiyatlı ürünleri, müşterilerine sunan Tatlıcı Fehmi Usta, İnegöl'de 45 gün gibi kısa bir süre içerisinde 7 mağaza daha açacak. Şubelerin 5'ini yapılan protokolle Hadim AVM mağazalarında açacak olan lezzetin ustası, Türkiye genelindeki 36 olan bayi sayısını Haziran ayı sonunda 67'ye çıkartacak. Lezzetlerini yurt dışındaki insanlara ulaştırmak isteyen Tatlıcı Fehmi usta, Avusturya Viyana'daki imalathanesinden birçok Avrupa ülkesinde satış noktaları açacak.

Tatlıcı Fehmi Usta yönetim kurulu başkanı Mehmet Ege, "Tatlıcı Fehmi Usta’nın 1958 yılında kurulmuş, geleneklerine bağlı, gerçek bir tarihe sahip ve Türkiye genelinde aktif olarak çalışan 36 şubesi ile güçlü ve büyük bir marka olduğunu dile getirerek, çok kısa bir zaman dilimi içerisinde çok büyük bir yol kat ettiklerini belirtti. Bir İnegöl markası olarak 45 gün içerisinde İnegöl’de 5’i Hadim AVM iş birliği ile 2 mağazada bağımsız olacak şekilde toplam 7 mağaza ile İnegöl halkına hizmet vereceklerini belirten Ege,

Tatlıcı Fehmi Usta’nın yurt dışı yatırımlarından da bahsederek, yurt dışı imalat kurulum çalışmalarının Avusturya Viyana merkez olmak üzere tamamlandığını belirterek, ilk etapta 5 farklı ülkede 9 mağaza açacaklarını ve bu bağlamda Tatlıcı Fehmi Usta markasını bir dünya markası haline getirmek için var güçleri ile çalışacaklarını ve Türkiye’yi yurt dışında temsil edecek oldukları için de çok mutlu olduklarını belirtti.

Sözlerine, Hadim AVM yönetim kurulu başkanı Ayhan SALMAN Bey’e teşekkür ederek devam eden Ege, "Haziran ayı sonu itibariyle Türkiye genelinde 67 bayi sayısına ulaşacağız. Bütün ürünleri kendi fabrikamızda üretiyoruz. Bir İnegöl markası olan firmamız Tatlıcı Fehmi Usta’nın bir başka İnegöl markası olan Hadim Avm ile iş birliği yaparak İnegöl halkına  çok sayıda noktadan ulaşarak daha iyi bir hizmet verecek olması bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Bu konuda Hadim AVM yönetim kurulu başkanı Sayın Ayhan SALMAN Bey’e firmamız ile yapmış olduğu iş birliği için çok teşekkür ederiz. Bu işbirliği içerisindeki en büyük temennimiz, süreç içerisinde Hadim AVM’nin tüm noktalarında Tatlıcı Fehmi Usta olarak hizmet veriyor olmak.” diye belirtti.

Ürün yelpazesinden de söz eden Mehmet Ege, "Dondurmalı irmik helvası başta olmak üzere, baklava, tulumba tatlısı, çeşitli şerbetli tatlılar, dondurma, lokum, yaş pasta, çeşitli şekerlemeler, çikolata ve sütlü tatlı çeşitleri üretmekteyiz. Bu ürünlerin tamamı kendi imalathanemizde doğal ve hijyenik şekilde üretilmektedir. Amacımız İnegöl halkının mağazalarımızda tatlı ile alakalı tüm çeşitlere ulaşması ve ihtiyacını eksiksiz şekilde temin edebilmesidir. Ürettiğimiz hiç bir üründe kimyasal kodlu koruyucu ürünleri kesinlikle kullanmıyoruz. Tatlıcı Fehmi Usta markası ne kadar büyürse büyüsün geleneklerimize bağlı kalarak doğal şekilde üretim yapmaya devam edeceğiz. Bize ne kadar bir maliyet oluşturursa oluştursun hiç bir müşterimize katkı maddesi içeren ürünler yedirmeyeceğiz. İnsan sağlığı ve müşterilerimizin memnuniyeti bizim için tüm değerlerden önde gelmektedir.” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim