Fabrika Haberleri

fabrika haberleri ve güncel fabrika gelişmeleri, fabrika ile ilgili tüm video, fabrika fotoğrafları ve fabrika haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniceköy mahallesinde faaliyet gösteren mobilya fabrikasında tuvalet kapısını asılan duyuru işçileri şoke etti.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde devrilen taş yüklü hafriyat kamyonu bir fabrikanın güvenlik binasına çarptı. Sürücü ve 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı kazada,...

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde meydana gelen olayda lodosun uçurduğu fabrikanın çatısı, yediemin otoparkındaki ağaçlara zarar verdi.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yapımı devam eden fabrika inşaatında beton atıldığı sırada çökme meydana geldi; 6 işçi yaralandı.

BURSA

Bosch Fabrikası'nın güç aktarma çözümleri üreten biriminde görevli işçiler, toplu sözleşmedeki zam oranını beğenmeyerek protesto eylemi gerçekleştirdi.

ASAYİŞ

İnegöl Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana gelen olayda çatıdan düşen işçi yaralandı.

GÜNDEM
ASAYİŞ

Fabrikanın çatısına çıkan şahıs, vinç ile gönderilen paralar arasında yer alan dövizleri elleriyle yırttı. O anlar kameraya yansıdı.

ASAYİŞ

Kurşunlu mahallesinde faaliyet gösteren kaplama fabrikasında yangın çıktı; 4 işçi zehirlendi.

ASAYİŞ

Yeniceköy mahallesinde faaliyet gösteren fabrikada meydana gelen olayda forkliftin çarptığı işçi yaralandı.

ASAYİŞ

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikasında meydana gelen olayda elini makineye sıkıştıran işçinin parmağı koptu.

ASAYİŞ

Bursa'nın merkezinde kaçak tütün ticareti yapan bir grup, şehirdeki gizli bir sigara fabrikasını işletirken, jandarma ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrükler...