Kamyon Haberleri

kamyon haberleri ve güncel kamyon gelişmeleri, kamyon ile ilgili tüm video, kamyon fotoğrafları ve kamyon haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah mahallesinde meydana gelen kazada mıcır yüklü kamyon devrildi; sürücüsü yaralandı.

ASAYİŞ

Bursa-Ankara karayolu üzeri Ümitalan mevkiinde meydana gelen kazada frenleri patlayan ahşap yüklü kamyon bariyerlere çarptı; sürücü yaralandı.

ASAYİŞ

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kamyonun dorsesinden dökülen limon posasının yolu kayganlaştırması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını...

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde devrilen taş yüklü hafriyat kamyonu bir fabrikanın güvenlik binasına çarptı. Sürücü ve 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı kazada,...

ASAYİŞ

İnegöl 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Niyazi Cengiz, OSB deki bazı caddelerdeki çukurların sürücülere zor anlar yaşattığını söyledi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de kamyonun çarptığı belediye otobüsü yolun dışına çıkarak yan yattı. Meydana gelen kazada çok sayıda kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada TIR ile kamyon çarpıştı; 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Bursa Çevre Yolu'nda seyir halinde olan kamyon, biranda alev topuna döndü.

ASAYİŞ

Yeniceköy mahallesinde meydana gelen olayda kamyonun kapağına elini sıkıştıran adamın parmağı koptu.

ASAYİŞ

İznik-Yenişehir yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ile bir otomobil kafa kafaya çarpışarak şiddetli bir çarpışma yaşandı.

ASAYİŞ

KÖMÜR TOZU YÜKLÜ KAMYON DEVRİLİRKEN, 2 KİŞİ YARALANDI

SON DAKİKA

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen kazada freni patlayan hafriyat kamyonu şarampole yuvarlandı; sürücü yaralandı.