2019-2020 Bursa 1.Amatör Lig sezonu için iddialı bir takım kurmak için çalışmalarını sürdüren Alanyurtspor, Akhisarspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Semih Öncer’i transfer etti.

Teknik Direktör Selami Tekin’in raporu doğrultusunda geçtiğimiz sezon 1. Amatör Kümede şampiyon olan Akhisarspor’un kadrosunda yer alan 1989 doğumlu tecrübeli sağ bek Semih Öncer’i kadrosuna kattı. İmza töreninde Alanyurtspor yönetim kurulu üyesi Adem Çakıroğlu hazır bulundu.

30 yaşındaki tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, “Transferimde Selami Tekin hocamın büyük rolü var. Onun isteğiyle geldim. Hedefim Alanyurtspor ile şampiyonluk yaşamak” dedi.

1989 doğumlu sağ bek mevkiinde forma giyen Semih Öncer, futbola 2003 yılında İnegöl Kurtuluşspor altyapısında başladı. 5 sezon Kurtuluşspor formasını giydikten sonra İnegöl Karadeniz Güvenspor’a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Domaniçspor, Gürağaçspor formalarını giydi. 4 sezondur Akhisarspor formasını giyen Öncer, yeni sezonda Alanyurtspor’un başarısı için ter dökecek.

Editör: TE Bilişim