Olay, 1 Nisan 2014 tarihinde Hamzabey köyünün üzerindeki 2. OSB yolunda bir araçta meydana gelmişti. İddiaya göre, E.G. isimli bir kişi, İnegöl’e bağlı Alanyurt Mahallesinde ikamet eden 45 yaşındaki Emine K. isimli arkadaşı ile iki bayanı daha özel otomobiline alarak İnegöl’e bağlı Hamzabey köyünün üzerindeki yola çıkarak Boğazköy Barajı manzarasının üzerinde sohbet etmeye başlamışlar, E.G. ile bayan arkadaşı E.K. arasında tartışma yaşanmasıyla birlikte, E.G. isimli şahıs belinden çıkardığı tabanca ile E.K.’yı kafasından vurmuş, olayın hemen ardından E.G., ağır yaralı kadını olay yerinde bırakıp kaçmıştı.

Ağır yaralı kadın, haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek, tedavi altına alınmıştı.

KAFASINDAN TEK KURŞUNLA VURULDU

Alnının sağ tarafından girip kafasının arka kısmından çıkan kurşunla ağır yaralanan kadın, geçirdiği  ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı.

21 GÜNLÜK YOĞUN BAKIMDA HAYAT BULDU

21 gün boyunca İnegöl Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen kadın, yaşama dört elle tutunarak sağlığına kavuştu. Yoğun Bakım Ünitesinden çıkarıldıktan sonra 7 günden beri de Hastanede normal serviste tedavi  görmekte olan kadın, gazetemize konuştu.

ALLAH KORUDU

Serviste tedavi gören Emine K., “Yaşadığım olay çok büyük bir olay. Yaşamam da büyük bir mucize. Bir mucize sonucunda kurtuldum. Allah beni korudu. Her şeyimi Allah’a borçluyum” dedi.

BENİ VURMAK İSTEMEDİ

Olay neden meydana geldi sorusuna ise Emine K., “Beni vuran kişiyle asla para transferimiz olmadı. Parayla alakalı problem yaşamadık. Birisi onu doldurdu. Beni vurmak istemedi. Kazaydı. Başkasının yüzünden korkutmak amaçlı yapmıştır” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim