İnegöl’de farklı yönlerden giriş tabelalarındaki nüfus rakamlarının silinmesi, vatandaşlar arasında şaka konusu oldu. 4 ay önce ise iki tabela arasındaki 4 bin fark ise vatandaşlar arasında şaka konusu olmuştu.

4 ay önce İnegöl’e giriş tabelasının birinde 270 bin, diğer girişindeki tabelada ise ilçenin toplam nüfusu 274 bin olarak yazıldığı görülmüştü. Aradan geçen 4 aylık sürenin sonunda her iki tabeladaki nüfus rakamları tamamen silindi. İnegöl'deki vatandaşlar bu durum karşısında şaşkınlık yaşarken İnegöl'de yaşayan Sinan Çelik, nüfus rakamlarının silinmesine ise “İnegöl’ümüz yok” yorumunu yaptı.

BU İŞ MÜGE ANLI’YI DA AŞTI BENCE

Çelik, “Geçen aylarda nüfus tabelalarında 4 bin kayıp vardı. tabelanın birinde nüfus 270 bin, diğerinde 274 bin yazıyordu. Şimdi ise tabelalarda hiçbir şey yazmıyor. Bu iş Müge Anlı’yı da aştı bence. 274 bin kayıp herhalde zor bulanacak gibi. İnegöl’ümüz yok. Gülüyorum sadece. Boya yetmedi herhalde.” Dedi.

BAŞKAN DA ŞAKAYI PAYLAŞMIŞ

Çelik, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın ise sosyal medya hesabında “Lütfen Müge Anlı’yı aramayın, her şey kontrol altında” ifadelerini paylaştığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim