Taklalar attığı aracının başında ayrılmadı

İnegöl ile Alanyurt bölgesini bağlayan köprü üzerinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak uyarı levhalarını devirdikten sonra düz  durdu; sürücü yaralandı. yaralı sürücüsü, uyarılara rağmen aracının başından ayrılmadı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl’den Alanyurt’a seyir halinde olan sürücü 49 yaşındaki Yüksek Ö. Yönetimindeki 16 PH 632 plakalı özel otomobil, köprüden indiği sırada kontrolden çıktı. Savrulan otomobil kaldırım taşına çarptıktan sonra taklalar atmaya başladı. Taklalar atan otomobil uyarı levhalarını yıkarak düz durdu. Kaza sonucunda hurdaya dönen otomobilin sürücüsü şans eseri hafif şekilde yaralandı.

OTOMOBİLİN BAŞINDAN AYRILMADI

Kulak bölgesinden yaralanan sürücü, hurdaya dönen otomobilin başından bir süre ayrılmadı. Yaralı sürücü polis ve sağlık ekiplerinin ısrarı üzerine, 112 Acil Servis Ambulansıyla Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZAYI İZLERKEN

Kazanın hemen ardından yol üzerinden geçen iki aracın sürücüleri de kazayı izlerken birbiriyle çarpıştı. Şans eseri yaralanan olmadı.

Hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Editör: TE Bilişim