Milli Piyango’nun 23 Nisan özel çekilişi İnegöl’de gerçekleştirildi. 3 milyon liralık büyük ikramiye Balıkesir’de satıldığı tespit edilen 343985 numaralı bilete isabet edince,  talih kuşu Balıkesir’e uçtu. Düzenlenen programda sahne alan ünlü ses sanatçıları Orhan Çakmak ve Yusuf Güney, İnegöllüleri coşturdu.

Önceki akşam saat 19.00’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda Milli Piyango Genel Müdür Yardımcısı Muammer Çolak’ın Başkanlığında gerçekleştirilen çekilişe, Kaymakamı Ali Akça, Milli Piyango İdaresi Daire Başkanı Şerafettin Ersöz, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile vatandaşlar katıldı.

Büyük ikramiye çekilişi öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Milli Piyango İdaresi, piyango çekilişinin İnegöl’de yapılmasını istedi. Bizde hay hay dedik. İnegöl’ümüzü Türkiye sathında tanıtmak görevlerimizden bir tanesi. Bu günde mutlu an için buradayız. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Ali Akça, tüm yurdumuzda olduğu gibi İnegöl’de de 23 Nisan’ın kutlandığını belirterek, “Yapılan bu organizasyonun İnegöl’ün ekonomisine katkıda bulunacağını biliyoruz” diyerek, çekilen piyangonun kazanacak olan kişiye hayırlı olmasını diledi.

KAYMAKAM BUTONA BASTI

Konuşmasının ardından Kaymakam Akça, büyük ikramiye çekilişi için butona bastı. 3 milyon liralık büyük ikramiye, 343985 numaralı tam bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin, Balıkesir'deki bir vatandaşın satın aldığı bildirildi.

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, ikinci büyük ikramiye için butona bastı. 300 bin liralık ikramiye, 578907 numaralı bilete isabet etti. Son bir rakam için yapılan ikramiye çekilişinde ise, biletlerinin son rakamları 3 ve 6 olanlar, bilete ödedikleri miktar kadar ikramiye kazandılar.

İNEGÖLLÜ TALİHLİLER “5 LCD TV” KAZANDI

Salona girişte vatandaşlara dağıtılan kartların üzerindeki numaralara göre ise, 5 adet LCD TV için çekiliş yapıldı. Çekiliş sonucunda İnegöllü 5 talihli, birer adet 82 ekran LCD TV sahibi oldu.

SANATÇILAR COŞTURDU

Çekilişin ardından, sırasıyla sahne alan ünlü ses sanatçıları Orhan Çakmak ve Yusuf Güney, katılanları hem oynattı hem de duygulandırdılar.

 

Editör: TE Bilişim