Türkiye’de konsept olarak bir ilk olan ‘Çorap Marketim’ İnegöl AVM’de düzenlenen törenle açıldı.

Törene Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, SP İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Nuri Memiş ile vatandaşların katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Çorap Marketim firması sahiplerinden Önder Duran, “İnegöl’de 15 yıldır medya sektöründe çalışıyorum. Biliyorsunuz çorapta vazgeçilmez unsurlardan birisi. Bizlerde bu alanda böyle bir işletmenin olmadığını fark ettik. Türkiye’de insanların eşine, çocuğuna, kendisine özgürce çorap seçemediği bir alan olmadığını gördük. Arkadaşlarla yol çıktık. 9 ay sonunda böyle bir mağaza açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban,"Bugün güzel bir günde farklı bir işletmenin açılışı için bir araya geldik. Önder kardeşimiz dünya tatlısı, gayretli, azimli, ülkesi ve milleti için çalışan bir kardeşimiz. Bugün de Çorap Marketim markası altında işletmesini açıyor. Spesifik bir alan tabi ama özel bir alan olmuş. Çorapla ilgili her türlü ihtiyacı burada karşılamak mümkün. Bizim için de kıvanç vesilesi, şehrimizde açılan yeni işletmeler, nihayetinde alternatif mekanlar. Vergi verecek, istihdam oluşturacak, bu yönüyle de kıymetli. Cesaretinden dolayı kutluyorum, bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Duanın ardından kurdele kesimiyle ‘Çorap Marketim’ hizmete açıldı.

Editör: TE Bilişim