Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüste meydana gelen patlamada 1 personel şehit oldu, 4 kişi de yaralandı. Olayla ilgili konuşan Bursa Valisi Yakup Canbolat, "El yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatıldığı düşünülüyor. Her türlü ihtimal değerlendiriliyor. Bütün güvenlik kameraları inceleniyor. Başka yaralımız yok" dedi.
Bursa-Mudanya Yolu Yeni Karaman Mahallesi mevkisinde infaz koruma memurlarını taşıyan otobüsün geçişi sırasında yaşanan patlama nedeniyle bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alırken patlama nedeniyle 1 personel şehit oldu, 4 kişi de yaralandı.
VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Olay yerine giden Bursa Valisi Yakup Canbolat incelemelerde bulundu. Bursa Valisi yaptığı açıklamada, infaz koruma memurlarının bulunduğu araca el yapımı patlayıcı olduğu değerlendirilen düzenekle saldırı yapıldığını, 1 personelin şehit olduğunu bildirdi. Canbolat, "El yapımı patlayıcının uzaktan patlatıldığı düşülüyor. 1 şehidimiz 4 yaralımız var. Her türlü ihtimal değerlendiriliyor. Bütün güvenlik kameraları inceleniyor. Başka yaralımız yok" dedi.

İNEGÖLLÜ VATANDAŞ HAFİF YARALANDI
Patlamanın olduğu sırada olay yerinden geçen İnegöllü Semih Bilmiş ise patlamanın etkisi ile saçılan parçalardan hafif bir şekilde yaralandı.

Editör: TE Bilişim