Sondakika Haberleri

sondakika haberleri ve güncel sondakika gelişmeleri, sondakika ile ilgili tüm video, sondakika fotoğrafları ve sondakika haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


POLİTİKA

Bursa Ulu Cami’de cuma namazı sonrası konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin’de yaşanan katliama değindi.

İNEGÖL

İnegöl Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 3 ayrı alanda 5 personel alımı yapılacağını duyurdu.

SAĞLIK

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzman Dr. İbrahim Zeyrek, yaz aylarında çocukların boş vakitlerini nasıl değerlendirecekleri konusunda ailelere uyarılarda bulunarak, "Çocuğa...

ASAYİŞ

Ankara’da 3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

BURSA

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Konya, Sakarya, Bursa, ve Afyonkarahisar'da bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

GÜNDEM

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama ve görevden alma kararlarına göre, birçok bakanlık ve kamu kurumunda üst...

İNEGÖL

50.Yılını kutlayan İnegöl'ün köklü kulübü Kurtuluşspor 2023-2024 sezonu sonrası yaşanan sessizlik sona erdi.

ÇEVRE

Bursa Orhangazi'de tarım sektörünün en önemli ürünlerinden olan patlıcan için hasat başladı.

İNEGÖL

Sosyal medyada ilan verip işsiz gençlerden banka hesabı satın alıp kiralayan dolandırıcılar, milyonlarca kişiyi dolandırıp hesap sahiplerinin hayatlarını karartıyor.

ASAYİŞ

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde  bir deprem meydana geldi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere hitaben yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomik ve sosyal politikalarına ilişkin önemli mesajlar verdi.

İNEGÖL

Banaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden genç İnegöl'de defnedildi.