Geçtiğimiz Cumartesi

Geçtiğimiz Cumartesi günü Antalya'da gerçekleşen (Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu) TÜGİK Genel Kuruluna katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Bahadır Bayraktar, İnegöl'ü hatırlatacak, Kent Müzesini ve İnegöl’ü simgeleyen  iki adet plaket verdi.

18 Şubat 2012 tarihinde Antalya'da gerçekleşen ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katıldığı TÜGİK Genel Kuruluna, İGİAD adına Başkan Bahadır Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıdvan Kocaağa, Umut Ortakçı, Yusuf Şehitoğlu, Serhat Kılınç ve Tuna Ezim katıldı.

Türkiye ekonomisinin geçmişi bugünü ve geleceği hakkında bilgi veren ve yeni Türk Ticaret Kanununa da değinen Bakan Şimşek, TÜGİK'i ve içindeki tüm Genç İş Adamları Derneklerini, faaliyetlerinden ötürü tebrik ederek başarılar diledi.

Konuşmadan sonra İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, Bakan Şimşek'e İnegöl'ü hatırlatacak üzerinde Kent Müzesini simgeleyen figürün bulunduğu plaket ile İnegöl’ün çeşitli zenginliklerini anlatan minyatür fotoğrafın bulunduğu plaketi takdim etti.

En başarılı derneklerden 20 yılını tamamlamış olan İnegöl Genç İşadamları Derneğine, TÜGİK Başkanı Erkan Güral bir üstün başarı hediyesi takdim etti. Yapılan Genel Kurulda Erkan Güral yeniden konfederasyon Başkanlığına seçildi.

Editör: TE Bilişim