Otomobilde Sıkışan S

Otomobilde Sıkışan Sürücü Olay Yerinde Can Verdi
Bursa'nın Kestel İlçesinde ikamet eden, İnegöl’deki bir kahvehanede garson olarak çalışan 48 yaşındaki İsmail Atalay’ın yönetimindeki otomobil, iddiaya göre, sürücünün direksiyon başında uyuklaması sonucu kontrolden çıkarak, park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada, evli ve 3 çocuk babası İsmail Atalay yaşamını yitirdi.
Tek taraflı trafik kazası, dün sabah saat 07.00 sıralarında Bursa-İnegöl Karayolu'nun 30'uncu kilometresindeki Ümitalan rampasında meydana geldi. İnegöl’de Hamidiye mahallesindeki bir kahvede garsonluk yapan İsmail Atalay, dün gece saat 02.30 sıralarında işten çıkarak gezmek için Bursa'ya gitti. Sabaha karşı 16 Y 6946 plakalı otomobili ile İnegöl'e dönmek üzere yola çıkan Atalay, Ümitalan mevkiinde direksiyon başında uyuklayınca, kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halindeki 34 EH 4602 çekici ve 34 EH 5604 dorse plakalı bir lojistik firmasına ait TIR'a arkadan çarptı.
Sürücü Atalay, Römorkun altına giren ve hurdaya dönen otomobilin şoför mahallinde sıkışarak, hayatını kaybetti. Olay yerine gelen 112 Acil servis Ambulansındaki sağlık ekipleri için yapacak bir şey kalmadı. Sürücü İsmail Atalay’ın cansız bedeni, yoldan geçenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen İnegöl Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma ekibi  tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Evli ve 3 çocuk babası İsmail Atalay'ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili gerekli soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Editör: TE Bilişim