Bursa Esnaf Odaları Birliği seçimlerine kısa süre kala adaylar ziyaretlerine devam ediyor. Adaylığını açıklayan Fahrettin Bilgit’e İnegöl’den tam destek geldi.

İnegöl’de düzenlenen iftar programına İnegöl’de ki oda başkanları ve yönetimleri tam destek vererek katılım sağladı.

Esnaf odaları seçiminde başkan adayı olduğunu ifade eden Fahrettin Bilgit “15 Mayıs’ta gerçekleşecek olan esnaf odaları birliği seçimine aday olmuş bulunmaktayım.  8 yıldan beri BESOB’da başkan vekilliği görevini yürütmekteydim. İyi işler olsun diye sürekli düşüncelerimizi paylaştık. Ancak zaman içerisinde işlerin iyiye gitmeyi bırakın daha kötüye gittiğini görünce esnaf odaları birliğine aday oldum.”

ENSON OTOSANSİT YAPILMIŞ

“Yapılacak çok işler var, örneğin bir Çataltepe sanayi sitesi var. Yalova yolu boşaltılıyor belediye burayı boşalttırıyor tebligatlar geliyor. Bursa esnafının acilen bir sanayi sitesine ihtiyacı var. Bunların giderilmesi için bir Çataltepe sanayi sitesi projesi var. 2008 yılından beri her yerde her platformda konuşulmakta. Ne yazık ki bugüne kadar istenilen hedef yakalanılamadı. Sanayi sitesi yönetimini organize edecek teknik bir kadro hazırlanmadı.  Kısmet olursa göreve gelirsek tüm paydaşlarla ortak akılla Bursa’mıza kazandıracağız. En son Bursa’ya kazandırılan esnaf sitesi yolumuz üzerindeki otosansit sanayi sitesi.  Çok acil bir ihtiyaç var.”

İNEGÖL’ÜN TİCARİ ANLAYIŞINI BURSA’YA TAŞIYACAĞIZ

“Ben İnegöl’ün ticaret anlayışını tüm hevesimle tüm heyecanımla takip ediyorum. Neden bu heyecanı Bursa’da yaşatmayalım. İnegöl’ün ticari anlayışını heyecanını biz Bursa’ya taşıyacağız. Sadece mobilyada 650 milyon dolarlık ihracat yapılmış. Diğer sektörlerle beraber 1.5 milyar dolarlık bir ihracat yaparak Bursa’ya en büyük katkıyı sağlayan İnegöl’dür, İnegöl’ün çalışkanlığıdır. İnegöl’ü çocukluğumdan bilirim, İnegöl çok çalışkandır, çok hırslıdır.”

Editör: TE Bilişim