Koçaslanlar firmasından alınan 15 adet aracında eklenmesiyle, araç filosunu güçlendiren Değişim Oto Kiralama, 60´a yakın aracıyla hizmet vermeye devam ediyor.
HER 6 AYDA BİR ARAÇLARIMIZI DEĞİŞTİRİYORUZ
Araç teslim töreninde konuşan Değişim Oto Kiralama firması ortağı Nurettin Çetinkaya, “İnegöl bizi GSM operatörü hizmetiyle tanıdı. Akabinde gıda sektöründe bir süre hizmet verdik. O sektörden sonra da Oto Kiralama hizmeti vermeye başladık. Firmamızın gücünü Normliving firmasıyla birleştirdik. İnegöl´ün en büyük Oto Kiralama firması haline gelmemizi sağlayan müşterilerimize teşekkür ediyoruz. 60´a yakın aracımızla hizmetimizi sürdürüyoruz. Filomuza 15 adet sıfır araç ekledik. Kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz. Her 6 ayda bir araçlarımızı değiştiriyoruz. Bundan sonra da her 6 ayda bir araç değişimlerimizi yapacağız” dedi.
FİLOYA 15 YENİ ARAÇ EKLENDİ
Değişim Oto Kiralama firması ortaklarından İsmail Hakkı Şahin ise, “İnegöl´de uzun süreden bu yana mobilya sektöründe hizmet veren Normliving firmasını yönetiyoruz. Temmuz ayı itibariyle Değişim Oto Kiralamayla bir şirket evliliği yaptık. İnegöl´de görmüş olduğumuz oto kiralama noktasındaki eksiklikleri gidermek adına, kurumsal hizmet verebilmek için güçlerimizi birleştirdik. Şu an İnegöl´de 60´a yakın aracımızla hizmet veriyoruz. Bu gün itibariyle de 15 araç daha filomuza ekledik. Ranta car ve günlük kiralama hizmetimizi kaliteli araçlarımızla sürdürüyoruz. İnegöl´e hayırlı, uğurlu olsun. Bizler için helal kazanç kapısı olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Koçaslanlar firması yetkilileri tarafından Değişim Oto Kiralama firması ortaklarına anahtarları teslim edilirken, Nurettin Çetinkaya´ya teşekkür plaketi takdim edildi.