Döviz Haberleri

döviz haberleri ve güncel döviz gelişmeleri, döviz ile ilgili tüm video, döviz fotoğrafları ve döviz haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Dolar 30,7790 liradan, euro ise 32,9740 liradan güne başladı.

EKONOMİ

Kur koruması sağlanan hesaplar için zorunlu karşılık oranları 6 aya kadar olan vadelerde yüzde 30’dan yüzde 25’e indirildi.

EKONOMİ

Dolar 30,3530 liradan, euro ise 32,8810 liradan güne başladı.

EKONOMİ

Dolar 30,3390 liradan, euro ise 32,8910 liradan haftaya başladı.

EKONOMİ

Eskişehirli kuyumcu Emre Öztürk, son günlerde değer kazanan altın ve döviz piyasası hakkında şu ifadeleri kullandı: “Ekim ayının başından itibaren...

EKONOMİ

Dolar kuru yaklaşık 3 aydır süregelen günlük sınırlı yükseliş eğilimiyle geldiği 28,95 lirayla yeni tarihi zirvesinin altında, 28,9 civarında güne...

EKONOMİ

Haziran ayından bu yana, Türkiye'nin yeni ekonomi yönetimi attığı adımlarla Türk lirası (TL) varlıklarını tekrar yabancı yatırımcıların radarına sokuyor.

ASAYİŞ

Fabrikanın çatısına çıkan şahıs, vinç ile gönderilen paralar arasında yer alan dövizleri elleriyle yırttı. O anlar kameraya yansıdı.

EKONOMİ
EKONOMİ

2024 yılında finansal piyasalarda nelerin olacağına dair sorular sorulurken İslam Memiş, tv100'de kaleme aldığı yazısında önemli mesajlar iletti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ülkeye döviz girişini teşvik etmeyi amaçlayan yeni düzenlemelerin yolda olduğunu açıkladı.

EKONOMİ