Süper Amatör: 

A Grubu: Mobilyaspor bu hafta dinlendi. Orhaniyespor, kendi sahası olan Mesudiye Sahasında ligde tutunmaya çalışan Duaçınarıspor ile golsüz berabere kaldı. Mobilyaspor hafta içi play – off hedefinde olan Burgazspor’u konuk etti. Adem Acar’ın mükemmel bir frikik golüyle sahadan 1 – 0 galip ayrıldı ve play – off yolunda çok değerli bir 3 puan almış oldu. Aldığı cezalarla eksik kadrosuyla mücadele eden Orhaniyespor deplasmanda Fethiye İdman Yurdu’na 2 – 0 kaybetti. Son maçında aldığı galibiyetle iddialı duruma gelen Mobilyaspor, Bursa’da Bağlarbaşıspor ile karşı karşıya gelecek. Orhaniyespor sahasında Orhangazi Hürspor’u ağırlayacak. 

B Grubu:  K.Güvenspor deplasmanda Şükrüniyespor’u 3 – 1 yenip yoluna kayıpsız devam etmek isteyecektir. Osmaniyespor, Nilüferspor 1987 Spor’u 2 – 1 ile geçti. Perşembe günü K.Güvenspor İnegöl’de Nilüfer 1987 Spor’u 4 – 0’lık skorla geride bıraktı. Osmaniyespor ise hafta arası BAY geçti.

C Grubu: Kurtuluşspor 19. lig maçında Yenişehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı ve 1 – 1 berabere kaldı.  NK Lojistik Gençlergücü, grubun iyi takımlarından Bademlispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Müsabaka 1 – 1 bitti. Salı günü Kurtuluşspor, Fatihgücü’nü 1 – 0 yendi ve yoluna kayıpsız devam etti. NK Lojistik Gençlergücü İnegöl’de Keles Gençlik’i 4 – 0 yendi. Kurtuluşspor bu hafta lider Mustafa Kemal Paşaspor deplasmanına gidecek. NK Lojistik Gençlergücü ise Yenişehir Belediyespor’u deplasmanda yenme hesapları yapacak.

2. Küme:

Aldığı farklı galibiyetle liderliği ele geçiren Cerrah Gençlik 3. maçında İnegöl’de Baharspor ile karşılaştı. 8 – 0’lık galibiyetle temsilcimiz 9 puana ulaştı. lig ikincisi Ilgarspor, Bursa’da Yıldırım Eriklispor’a 5 – 0 kaybetti. Lider Cerrahspor bu hafta 1922 Selaniklilerspor’a konuk olacak. Ilgarspor evinde lig üçüncüsü Beyazıt Gençlik ile karşılaşacak.