METİN AYDIN

Tüm Makaleleri

METİN AYDIN

ÖYLESİNE BİR MAÇ

Ligde iddiası olmayan 2 takımın mücadelesinde kazanan İnegölspor oldu. Aslında bu tür maçlar çok yavan ve zevksiz olur.

YARIM SAATLİK MAÇ

Yaklaşık 35 bin dolayında ve lider bir takım hele bu takım Diyarbakır ekibi Amed olunca mücadele etmek hiçte kolay değil. Deplasman öncesi takımda eksik oyuncuların fazla olması dikkat çekiciydi ama b...

İSTEDİK OLMADI

Aslında geçen hafta söylemiştim. Benim kalan haftalarla ilgili play-off umudum yok diye. Fakat matematiksel olarak şans devam ettiği sürece de umudu taşımak gerekli. Onu da göz ardı etmemek gerek.

PLAY-OFF'A 2 ADIM

Aslında hem yazılarımı hem de programlarımızı takip edenler bilir. Ben haftalardır bu takımın play-off hattına gireceğini inanan biri değilim.

SAHİPSİZ İNEGÖL

Son 48 saati atraksiyon ile geçiren İnegölspor ile İskenderunspor arasında ki maçta sonuç ne olur diye düşünürken dezavantajlı taraf biz olduğumuzdan açıkça ben 1 puana razıydım.

ÖLÜ TOPRAĞI

İç sahada oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçları söylemeye gerek yok. Ama Düzce maçının da bizim için ne ifade ettiğini hatırlatmaya gerek yok. Bu denli bizim için farklı duygular taşıyan maçta tak...

GELENEK BOZULMADI

Aslında başlığa göre deplasmanda ki kötü karne geleneği bozulmadı, orası doğru. Fakat bu maçı ayrı kılan durum ise bu sefer çok ama çok galibiyete yaklaştığımızdı.

ÖLÇÜSÜZ GALİBİYET

Aslında hırsla beklediğimiz maçlardan biriydi Denizlispor karşılaşması.