Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) müsabakaları 9 Haziran Çarşamba günü start alıyor. 3. Lige çıkmak için mücadele verecek ekipler, hızlandırılmış olan ligde canla başla mücadele edecekler. BAL liginde İnegöl’ü Kafkasspor temsil edecek. Temsilcimiz ilk maçta Nilüfer FK’nın konuğu olacak. Kulüp Başkanı Sebahattin Ordu “Ekibimize güveniyoruz. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz” dedi.
Yaklaşık 4 aydır çalışmalarını sürdüren Kafkasspor, Çarşamba günü Bursa’da oynanacak ilk maçı beklemeye başladı. Alt yapıda yetişen futbolcularla harmanlanan ekip, 3. Lig, BAL Ligi ve Süper Amatör ligde kendini ispat eden oyuncularla takviye edilen kadrosu ile profesyonel lige çıkma mücadelesi verecek.
Fidyekızık sahasında ilk maçını oynayacak olan Kafkasspor’da heyecan yüksek. İlk kez çıktıkları BAL liginde sürpriz yapma peşinde olan ekipte Kulüp Başkanı Sebahattin Ordu, iddialı açıklamalarda bulundu.
Bursa bölgesinin en çok konuşulduğu ve en büyük camialarından biri olduklarını dile getiren Başkan Sebahattin Ordu, “Her ne kadar bir amatör kulüp olsakta, Türkiye genelinde bir çok profesyonel ligde olmayan büyüklüğe sahibiz. Biz kocaman bir aileyiz. Pandemi nedeniyle en çok çokta taraftarlarımızla ayrı kalmamız bizleri üzdü. Tüm maçlarımız bayram havasında geçiyordu. İnşallah yakın zamanda yine coşkulu günlere yeniden kavuşuruz. Şu an takımımızdaki birlik beraberlik son derece üst seviyede, lige hazır durumdayız. Aydın Ungan yönetimindeki teknik ekimize ve sporcumuzdan malzemecimize kadar herkese güvenimiz tam. Camiamızın desteği ile İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim