İnegölspor’un Adıyaman maçında kaybetmesinden buyana başlayan galibiyet serisi devam ediyor. Ankara’da ligin ters takımlarından biri olan ve ilk maçta kaybettiğimiz Etimesgut Belediye ile Sincan patates sahasında karşılaşan ekibimiz, giden maçı lehine döndürerek kazanmayı sürdürdü. Aslında maça hem kötü hem tutuk başladık.

Rakipten bu açığımızı yakalayınca ilk yarıyı mağlup tamamladık. Hatırlatalım maç aleyhimize daha da erken biterdi. Fakat yine sahneye kaleci Gökhan çıktı. Kaleci pozisyon kurtarır. Fakat bu imkânsızları kurtarmaya devam ediyor. Takım ayakta kalıyorsa, ilki Gökhan, sonrasında usta ayaklar kendini gösterdi. Bahadır’ın ince işçiliği. Ömer Faruk’un hırsı, Ersel’in ileri uçta topun bizde kalmasını sağladı.

Bu arada 2. yarı rakibin oyunu kendi yer alanında kabul etmesi oyuncu değişikliklerin yerinde yapılıp tutması da 3 puanda etkili olan diğer husus.

İnegölspor bu galibiyetle birlikte play-off inancını tazeledi. Maçları tek tek kazanarak bir anlamda bu yolda rakibi olan 6 takımla final gibi maçlara çıkma hakkı elde etti. Ancak önümüzdeki 2 maçı kazanma şartı ile ilki küme düşmeme hesapları yapan Serik, sonrası içerde bana göre bu ligde misafir olan Maraş ile oynayacağımız maçı kazanarak. Bu 2 maçı kazanma havası da var. Şu an bizde sadece ayaklar sağlam yere basmalı ve rakibi ciddiye almalı. Sonrası zaten kendiliğinden gelecektir..