Pazartesi sabahı yaşanan deprem ile tüm ülkemiz sarsıldı, kahroldu, yıkıldı. Deprem ülkesinde bu tür depremleri yaşayacağımız belli. Milletimizin başı sağ olsun. Ölenlere rahmet diliyorum. Milli yas sebebiyle önümüzdeki hafta sonu maçlar oynanmayacak.

Spor kulüplerimiz sadece sporla ilgili olmadıklarını, toplumsal olaylara da ilgisiz kaldıklarını  son 2 – 3 günde bir kere daha göstermiş oldu. Kimi para gönderdi, kimi tırlar dolusu gerekli eşya gönderdi. Kafkasspor deprem bölgesine takım otobüsünü yolladı. Kulüplerimizin bazı yönetici arkadaşlarımız bölgede yardıma gitti. Allah hepinizden razı olsun.

MOBİLYASPOR’DAN ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Süper Amatör:

A Grubu:  Ligde dördüncü sıradaki Orhaniyespor tarafsız sahada Orhanelispor ile karşılaştı. Orhaniyespor 1 – 0 gerideyken 70. dakikalarında çıkan olaylar sebebiyle maç yarım kaldı. Sonuç ne olursa olsun bu tür olayların yaşanmaması gerekiyor. Sonucu ilerleyen günlerde federasyon verecek. Mobilyaspor, Mesudiye Sahasında lig ikincisi Fethiye İdman Yurdu’ nu konuk etti. İlk yarısı 0 – 0 biten mücadeledeki tüm goller 10 – 15 dakika içinde geldi ve temsilcimiz sahadan 3 – 1 gali p ayrıldı. Bu galibiyet ile Mobilyaspor üçüncü sıraya yerleşti. Mobilyaspor haftaya deplasmanda Orhangazi Hürspor’a gidecek. Orhaniyespor ise önümüzdeki hafta 3 – 0 hükmen kazanmış olacak.

B Grubu:  K.Güvenspor deplasmanda lig sonuncusu Elmasbahçelerspor’a misafir olup 4 – 0 ile liderliğini sürdürdü. Osmaniyespor ise Bursa’da sondan ikinci sırada bulunan Yiğitlerspor ile karşılaştı ve 5 – 1’lil skorla çıkışını sürdürdü. Lider K.Güvenspor evinde ligde tutunmaya çalışan Yiğitlerspor’u konuk edecek. Osmaniyespor ise İnegöl’ de orta sıralardaki Şükraniyespor ile puan mücadelesi verecek.

C Grubu: Kurtuluşspor, Bursa’da geçen haftadan moralli olan Bademlispor’u net bir skor olan 3 – 0 ile geçip haftalar sonra lig ikinciliğini aldı. Geçen hafta 7 hafta sonra galip gelen Orhangazi Gençlerbirliği çıkışını sürdürerek temsilcimiz NK Lojistik Gençlergücü’ nü 2 – 1 yendi. Ligin 19. haftasında lig ikincisi Kurtuluşspor sahasında Keles Gençlik ile karşılaşacak. NK Lojistik Gençlergücü, İnegöl’de Çağlayanspor’ u yenip yara sarmaya çalışacak.

2. Küme:

Cerrah Gençlik, Bursa’ da 1 – 0 geriye düştüğü maçta Beyazıt Gençlik’i 3 – 1 yenip lige 3 puanla başladı. Ilgarspor da deplasmanda İpekyoluspor’u 4 – 1 yendi ve ligi süper bir başlangıç yapmış oldu.