Süper Amatör: Süper amatörlerimiz bu hafta süperdi. 6 takımımız hanesine üçer puan yazdırdılar.

A Grubu:  Orhaniyespor evinde oynaması gereken maçı Bursa’da  Nilüfer 2021 Spor’u 2 – 1 yenip rövanşı alış oldu.  Mobilyaspor bu hafta 3 – 0 hükmen kazandı. Orhaniyespor deplasmanda ligde kalmak için uğraş veren Yeni Karamanspor ile karşılaşacak. Mobilyaspor’da teknik ekip tekrar değişti. Bu hafta Erol Özmen yönetiminde kendisinin eski takımı olan Duaçınarspor deplasmanına çıkacak.

B Grubu:  Bu yıl ilk defa kaybeden K.Güvenspor, Mudanya’da Poyraz’a misafir olacaktı ancak yeterli sayıda polis olmayınca müsabaka oynanamadı. Her iki taraf da sahada hazırdı. Keşke yetkililer bu durumu daha önceden düşünüp o güne müsabaka koymazlardı.  Çarşamba gününe ertelenen bu maçı temsilimiz 1 – 0 kazanarak Mudanyaspor’un play – off hayalini azalttı. Osmaniyepsor deplasmanda Millet Mahallesi Spor’u 5 – 3 yenip play – off hedefine devam etti. Lider K.Güvenspor İnegöl’de Millet Mahallesi Spor’u ağırlayacak. Osmaniyespor ise 3 – 0 hükmen kazanmış olacak.

C Grubu: Lig ikincisi NK Lojistik Gençlergücü deplasmanda Çotanakspor’a misafir oldu ve sahadan 2 – 0 galip ayrıldı. Sarı – Kırmızılı ekip Orhangazi’de Gençlerbirliği ile giriştiği puan mücadelesini 95. dakikasında bulduğu golle Kurtuluşspor 2 – 1 kazandı. Gençlergücü, İnegöl’de Merinosspor’u yenmek planları yapacak. Lig üçüncüsü Kurtuluşspor sahasında lig sonuncusu Çağlayanspor ile kozlarını paylaşacak.     

PERDE KAPANIYOR

1. Küme:  Bu kümede perde kapanıyor. 17 Eylül’de başlayan maraton Pazar günü sona erecek. Ardından Play – off maçları olacak ancak bizden bir takım olmayacak.

1.Grup:  Alanyurt Gençlik bu hafta 3 – 0 hükmen kazanmış oldu. Yenicespor, Gürsu’da Kumlukalanspor’ dan 3 puan alma hesapları içindeydi ancak temsilcimiz müsabakayı 1 – 0 kaybetti. Sezonu beklendiği gibi şampiyon tamamlayan Alanyurt Gençlik Bursa’da Emekspor’ a konuk olacak. Yenicespor sahasında Körfezspor ile son maçına çıkacak.

2. Grup:  Anadolu FK deplasmanda şampiyon adayı HD Osmangazispor’a 3 – 0 mağlup oldu.  İsaörenspor Bursa’da Şirinevlerspor’a konuk olup karşılaşmayı 2 – 1 kaybetti. Anadolu FK İnegöl’de ligde tutunmaya çalışan Ağaköy Koop. Spor ile sezonu bitirecek. İsaörenspor evinde lider HD Osmangazispor’u konuk edecek.

3. Grup:  Asırlık Çınar deplasmanda Selimspor karşısına çıkıp 4 – 1’lik bir galibiyet aldı. Gençlergücü, Gemlik’te 1922 Gemlik Güvenspor’a 3 – 0 mağlup oldu. Şampiyon sezonu İnegöl’de Demiryoluspor maçı ile noktalayacak. Gençlergücü ise BAY geçecek.