Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, İnegöl’de atanamayan öğretmenlerinin taleplerinin yer aldığı rapor, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ulaştıracak.

İnegöl’de atama bekleyen öğretmenler MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun ile bir araya geldi. Öğretmenler istek ve taleplerinin yer aldığı raporu Torun’a teslim etti. Önümüzdeki hafta yapılacak olan genel kurula katılacak olan Torun, raporu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ulaştıracak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Torun, “İnegöl’de yaklaşık 200 atama bekleyen öğretmen olduğunu arkadaşlarımız bize iletti. Kendileri istek ve taleplerinin yer aldığı bir rapor oluşturdular. Bu rapor da; daha önce KPSS sınavında aldıkları sonuçların bir yıl daha geçerli olmasını istiyorlar. Öğretmenlerimiz edindikleri bilgiler ışında Bursa bölgesinde 6 bine yakın açık olduğunu ve bu konuda kendilerinin değerlendirilmesini istiyorlar. Süreçte hem maddi hem manevi sıkıntı çektiklerini ilettiler. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığını açıkladığı 20 bin öğretmen alımı sayısının, 50 bine çıkarılmasını istiyorlar. Bizlerde kendilerine yardımcı olma adına söz verdik. Bu anlamda hazırlanan raporu saygıdeğer Genel Başkanımıza ulaştırmak adına MHP İnegöl İlçe Başkanı olarak teslim aldım” dedi.

Editör: TE Bilişim