BAL Liginde gösterdiği tarihi başarıyla grubunu şampiyon olarak tamamlayan Kafkasspor, Play-Off mücadelesinde ilk maçına çıkıyor. Pazartesi günü saat 15.00’de Yalova’da Bayburt 1918 FK ile karşılaşacak olan Kafkasspor, kazanması halinde Cuma günü Sapancaspor ile oynayacak. Kafkas camiasının kilitlendiği ilk maça İnegöl’de 2 bin taraftarın gitmesi beklenirken, Başkan Sabahattin Ordu, “Tüm İnegöl halkını saat 15.00’de yapılacak karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

TÜM GÖZLER YALOVA’DA

İnegöl’de bir ilki gerçekleştirecek olan Kafkasspor, play-off mücadelesinde ilk maça çıkıyor. 18 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 15.00’de Bayburt 1918 FK ile karşılaşacak olan İnegöl temsilcisi Kafkasspor’da yönetim, futbolcular ve taraftarlar tek yürek oldu. Yalova Şehir Stadında yapılacak maça 2 bine yakın taraftarın gitmesi beklenirken, Kafkasspor’un maçı kazanması halinde ikinci maçını Cuma günü Sapanca’yla oynayacak.

YALOVA’DAN İNEGÖL ADINA TARİHİ BİR ZAFERLE DÖNECEĞİZ

Maça ilişkin açıklama yapan Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu, “Tarihi bir fırsat yakaladık. Çok karakterli oyunculara sahibiz. Oyuncularımız, teknik heyetimiz, yöneticilerimiz ve taraftarlarımız büyük bir inanç içinde. Tek bir hedefimiz var; İnegöl’ü başarıyla temsil etmek. İnanıyoruz ki, Kafkasspor 3. lige çıkacaktır. Yalova’dan İnegöl adına tarihi bir zaferle döneceğiz. İnegöl’ün adını altın harflerle tarihe yazacağız. Tüm İnegöl halkını saat 15.00’de yapılacak karşılaşmaya bekliyoruz.

Editör: TE Bilişim