İnegölspor başkanı Kani Ademoğlu kongre öncesi bomba iddialarda bulundu.
SEÇİM KAZANMAK İÇİN ÜYE YAPMADIM
170 yeni üye yapıldı iddialarına cevap veren Ademoğlu; evet 2 senelik yönetim dönemimizde 170 yeni üye yapıldı. Bu üye yapılanlar benim eşim dostum akrabam değil, üye yapılanlar kulübe desteği olan esnafları sanayicileri üye yaptık. Ben seçim kazanmak için üye yapmadım. Bizden önce hemen kongre öncesi 17 kişi usulsüz bir şekilde üye yapıldı bunu kimse konuşmadı.
TEHDİT EDİLDİM
Geçtiğimiz kongre öncesi tehdit edildiğini belirten Ademoğlu kimin tehdit ettiği ile alakalı detaylı bilgi vermedi. Biz kimse kötü olmadık, kötü olmak içinde yönetime gelmedik.
2 SENE KİMSE PARA KONUŞMADI
Kulübün genel giderinin 5 milyon TL olduğunu ifade eden Ademoğlu; Bu kulüp kurulduğundan beri parasız. Bizim ligde para harcamada 15. Sıradayız. BAL liginde harcanan paraları harcadık biz. Bu sene 5 milyon para harcadık. Biz amatör kulüpleri hep destekledik. Amatör kulüplere verilen destek ne yazık ki İnegölspor’a verilmedi. Amatör kulüpleri hep destekledik, ben oturduğum yerden amatör kulübü yönetirim. İnegölspor’un sadece 5 milyon genel gideri var geliri ise 2.3 milyon TL.
BELEDİYE DESTEĞİNİ ÇEKTİ KULÜP BORÇLANMAYA BAŞLANDI

Zamanında İnegöl Belediyesi kulüpten desteğini çekti, İnegölspor borçlanmaya başladı. Bu kulüpten sporcular ayrılırken beddua ederek ayrılıyordu, personelin maaşları ödendiğinde sosyal medyadan duyuruyorlardı. Biz yönetime geldik bu durumlar ortadan kalktı.
MALİ OLARAK BAŞARILI YÖNETTİK
İnegölspor’da yöneticiler transfer görüşmelerinde yediği yemeğin parasını kulüp kasasından ödüyordu. Biz görüşmeler yaparken cebimizden ödedik. Ben borç yapmadım hatta borcu düşürdük. Bu kulüpten maaş alan yöneticiler oldu zamanında bunları kimse konuşmadı. Şimdi topçular ayrılırken helalleşerek ayrılıyor topçulara borcumuz olmadığı için.
5 SENEDİR BORÇ KATLANIYORDU
İnegölspor’da 5 senedir borç katlanarak geliyordu. Biz yönetime geldik borç ödedik. Biz yönetime geldiğimizde 3.5 milyon borç devraldık. Şuan 3.4 milyon borç, 1 milyon 150 bin TL alacak var. Borç alacağı düştüğümüzde 2.25 milyon TL borç var.
%70 ADAYIM
Görüşmelerim devam ediyor, şartlar oluşursa devam edeceğim. Yönetimimden 5-6 kişi ile yola devam etmeyi düşünüyorum.
ALPER BAŞKANLA GÖRÜŞTÜM
Alper Başkan ile görüştüm, bu kulübe isim hakkı lazım dedim. Alper başkan STK’lar ile görüşecek, bir isim havuzu yapmayı düşünüyoruz İnegölspor’un geleceği için.

AİDAT YÜKSELİYOR
Üyelik aidatlarını arttırıyoruz. 120 TL olan üyelik aidatını 500 TL’ye çıkartıyoruz. Bu şekilde İnegölspor’a kalıcı bir gelir oluşturmak istiyoruz.
O YAZI HAZIRLANMIŞ BİR YAZI
Osman Sevim’in sosyal medyada paylaştığı yazıyı okudum. O yazı birileri tarafından hazırlanmış yazı. 17 üye yapılırken neden çıkıp açıklamadı. Zamanı gelince çıkıp her şeyi açıklayacağım.
KAVGA ETMEDİM
Adnan abi ile seçime girdiğimde kapıda TOMA bekliyordu herkes kavga çıkacak diye bekliyordu. Ben kavga etmek için gelmedim. Seçim sonrası da Adnan Kemal Aydın ile görüştüm fikir alışverişinde bulundu. Bize destekleri oldu, kongrede de sağduyulu davrandı. Kimseye saygısızlık yapmadım. İnegölspor’a aidiyet duygusu hissedenlerin sayısı azalıyor.
SPORTİF OLARAK BAŞARISIZIZ
Sportif olarak başarısızlığı kabul ediyorum. Kulüp tarihinde 3.lige çıkarken bir başarı elde edildi birde 2015 yılında Play OFF finali başarı olarak var. Bu sezon Sivas’ı yenseydik Play OFF oynayabilirdik. Trabzonspor bile 40 sene sonra şampiyon oldu. İnegölspor’da bu saydıklarımın dışında 20 senedir başarı mı var?
BAYRAMLAŞMA HİÇ OLMADI
İnegölspor tarihinde delegeler arasında hiç bayramlaşma olmadı. Yönetim içinde bayramlaşmamızı yaptık zaten.
BELEDİYELER DESTEK VERDİ
İnegöl Belediyesi İnegölspor’a 3 milyon TL destekte bulundu. Bursa Büyükşehir Belediyeside destekte bulundu deplasman masraflarımızı karşıladı.
ŞOK İDDİALAR
Bizim dönemimizde hiçbir yönetici otel parası ödenmedi diye istifa kararı almadı. Hiçbir yönetici maaş almadı. Zamanında bu kulüpten kadın atıldı.
SALI GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIM
Salı günü net bir şekilde aday olup olmayacağımı açıklayacağım. Aday olmak isteyen çıksın açıklasın.

Editör: TE Bilişim