Süper Amatör Ligi:  Süper Amatör Ligi’ndeki 6 takımımız da bu haftayı galibiyet ile kapattı. Bir daha bunu başarabilir miyiz bilmem ama bu ilk defa oldu.  İnegöl için çok güzel bir haftayı geride bırakmış olduk.

A Grubu:  Mobilyaspor ligdeki dördüncü maçını evinde Duaçınarıspor’a karşı oynadı. Baştan sona kadar etkili olan Mobilyaspor maçı 4 – 0 kazanarak ilerlemeye devam etti. İnegöl’de oynaması gereken maçı cezası sebebiyle Bursa’da oynayan Orhaniyespor, Yeni Karamanspor’u 1 – 0 yenip 6 puana ulaştı. Mobilyaspor bu hafta deplasmanda Fethiye İdman Yurdu ile karşılaşacak. Orhaniyepsor deplasmanda Orhanelispor’a konuk olacak.

B Grubu:  K.Güvenspor deplasmanda Millet Mahallesi Spor’u 1 – 0 yenip liderliği ele geçirdi. Yeni teknik direktör ile ilk kez sahaya çıkan Osmaniyespor ise bu hafta Bursa’da ligde puanı olmayan Elmasbahçelerspor’u 4 – 0 yenip yeni bir sayfa açmış oldu. Lider K.Güvenspor ilçemizde Elmasbahçelerspor’u misafir edecek. Rakibin ligde henüz golü yok. Osmaniyespor evinde Yiğitlerspor’u yenip çıkışını sürdürmek isteyecek.

C Grubu:  Sarı Kırmızılı ekip deplasmanda lig sonuncusu Çağlayanspor’a misafir oldu. Temsilcimiz son dakikada bulduğu golle maçı 2 – 1 kazandı. 3 yıldır Kurtuluşspor’u çalıştıran Güray Hoca ilk defa sezon başı dörtte dört yapmış oldu.  Puan kaybetmeyen diğer temsilcimiz NK Lojistik Gençlergücü, Bursa’da henüz puan ve golü olmayan Merinosspor’u 1 – 0 yenip 9 puanla zirveye yürümüş oldu. Kurtuluşspor evinde grubun yeni ve güçlü takımı Bademlispor’u konuk edecek. Erol Arslan’ın talebeleri İnegöl’de Orhangazi temsilcisi Gençler Birliği ile puan mücadelesi verecek.

1.Küme:

1.Grup:   İnegöl’ün ikinci derbi maçında Alanyurt Gençlik ve Yenicespor karşı karşıya geldi. Güçlü olan Alanyurt Gençlik maçı 3 – 0 kazanıp şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam etti. Alanyurt Gençlik şuan tüm takımlar arasında en golcü ikinci takımı durumda. Yeni bir haftaya antrenör değişikliği ile giden lider Alanyurt Gençlik’te Tansu Yılmaz görevini bırakınca yerine Yalçın Yeşil getirildi. Takım liderken yapılan bu değişikliğe çoğu kişi bir anlam veremedi.

2.Grup: İsaörenspor deplasmanda Yavuzselim Gençler Birliği’ni 3 – 1 yenerek 10 puanla 2. sıraya yerleşti. Anadolu Futbol Kulübü bu hafta BAY geçti. Bu sezonun üçüncü dergisi bu hafta oynanacak. İsaörenspor - Anadolu Futbol Kulübü Pazar günü saat 16.00’da Kurtuluşspor Sahasında kozlarını paylaşacak.

3.Grup: Ligin dördüncü haftasında Doğanspor deplasmanda henüz kazanamayan Namık Kemalspor ile  0 – 0 kalarak ilk puan kaybını yaşadı. Gençlergücü ise evinde lig sonuncusu Çiftehavuzlarspor’u 3 – 0 yenerek ilk galibiyetini almış oldu. Ligde ikinci sırada olan Doğanspor  evinde Altınsabanspor’u konuk ediyor. Sarı – Lacivertliler için önemli bir karşılaşma olacak. Zira rakip Altınsabanspor bir maç eksiği ile Doğanspor’un en yakın takipçisi durumunda. Gençlerden kurulu Gençlergücü ise lider Kazıklıspor deplasmanından puan arayacak.