Süper Amatör: Kalan üç hafta artık hata affetmeyecek. Play – off hattından bir takımımız düşerken başka bir temsilcimiz ilk iki sıraya yerleşti. C Grubunda tek takımımız play – off’a kalması kesinleşti.

‘’NK Lojistik Gençlergücü mü, yoksa yakında 50. yılına girecek Kurtuluşspor mu? Aylardır liderliği kimseye bırakmayan K.Güvenspor tekrar ilk iki sırada olacak mı? Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakalayan Mobilyaspor bu başarıyı sürdürebilecek mi?‘’ Bu soruların cevabını çok yakında öğrenebileceğiz. Ne diyelim? Hak eden kazansın.

A Grubu:

Son maçında aldığı galibiyetle iddialı duruma gelen Mobilyaspor, Bursa’da Bağlarbaşıspor’u 4 – 2 yenerek bu sezon ilk defa lig ikinciliğini elde etti. Orhaniyepsor sahasında Orhangazi Hürspor’a 2 – 1 kaybetti. Salı günü grupta derbi maçı vardı. Lig ikincisi Mobilyaspor eksik olan Orhaniyespor’u yine Adem Acar’ın golüyle 1 – 0 yenip son üç haftaya lig ikincisi olarak girdi. Pazar günü Mobilyaspor deplasmanda lider İznikspor ile karşılaşacak. Orhaniyespor ise Mesudiye Sahasında hedefi play – off olan Burgazspor’u konuk edecek.

B Grubu: Pazar günü Kurtuluşspor Sahasında K.güvenspor ile Osmaniyespor derbi maçı vardı. Son bölümde karşılıklı birer gol ile maç 1 – 1 bitti. Bu sonuç iki temsilcimize de yaramadı. Maç içinde genelde sakin olan bazı futbolcuları ve taraftarların bir kısmını tanımak mümkün olmadı. Yaşanan olayları bize yakışmadı. K.Güvenspor’un BAY geçtiği hafta içi diğer temsilcimiz Osmaniyespor deplasmanda Gürsu Yenidoğanspor’a 2 – 0 kaybederek play – off şansını çok azalttı. Hafta sonu bu grupta çok önemli maçlar var. İki maçta aldığı 1 puanla bir anda lig dördüncülüğüne düşen K.Güvenspor evinde Gürsu Yenidoğanspor’u konuk edecek. Temsilcimiz mutlak 3 puan için sahaya çıkacaktır. Osmaniyespor ise İnegöl’de Kestel Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcilerimizin galip gelmesi gerekiyor.

C Grubu: Kurtuluşspor bu hafta lider Mustafakemalpaşaspor deplasmanında 4 – 1 kaybetti. NK Lojistik Gençlergücü ise Yenişehir Belediyespor ile deplasmanda 1 – 1 kaldı. Hafta içi Kurtuluşspor BAY geçti. NK Lojistik Gençlergücü evinde Fatihgücüspor ile 2 – 2 kaldı. Bu beraberlikle hedefini zora soktu. Hafta sonu Kurtuluşspor sahasında Demirtaşspor ile puan mücadelesi verecek. NK Lojistik Gençlergücü deplasmanda Mustafakemalpaşaspor’a misafir olacak. Bu maçlar da çok kritik maçlar olarak göze batıyor.

2. Küme:

Lider Cerrahspor bu hafta 1922 Selaniklilerspor’u 3 – 0 hükmen yendi. Ilgarspor evinde lig üçüncüsü Beyazıt Gençlik’e 3 – 0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Ahıskaspor’a karşı 3 puan için çıkacak. Son iki maçını kaybeden Ilgarspor, Bursa’ da Yunuselispor’dan puan almaya çalışacak.