İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Basın Sözcüsü Cihan Bozacılar ve Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, ligin ilk haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız Ankaraspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Başkan Alper Taban, “Öncelikle yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Bu akşam sezonun ilk maçını Ankara’da gerçekleştirmiş olduk. Tabi gece maçı olması özelliği ile de farklı bir ambiyans vardı burada. Öncelikle ben futbolcu kardeşlerimizi, teknik ekibimizi, yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Nihayetinde başlangıçlar kolay değil. İlk yarı biraz daha üstün olan Ankaraspordu. Ancak ikinci yarı toparlandık ve zaten golümüzü de attık ve beraberliği yakalamış olduk. İkinci yarı biraz daha denk takımların mücadelesiydi. Bizim adımıza güzel bir başlangıç oldu diyebilirim. İnşallah önümüzdeki maçlarda da takımımız daha toparlanarak, eksiklerini gidererek Allah’ın izniyle daha iyi bir takım olacağını düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerimizi soyunma odasında tebrik ettik. Onlara başarılar diledik. Sonuçta kazanmak güzel lakin bunu sürdürebilmek kıymetli. Bunun içinde çok mücadele etmek gerekir. İnşallah sezon sonuna geldiğimizde, bu duygu ve düşünceleri daha güçlü bir şekilde başardığımızı ifade etmek nasip olsun diyorum. Tekrar yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm taraftarlarımıza galibiyeti hediye edemesek te, beraberlik olarak 1 puanı hediye ettik. Hayırlı olmasını diliyorum inşallah.”

ZORLU DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNMEK İYİDİR

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “Yeni sezonun hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Zorlu deplasmandan 1 puanla dönmek iyidir. Sezonun ilk maçı olması hasebiyle sahada birazda gerginlik oldu. Umut verici futbolla inşallah bundan sonraki haftalarda istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum. Bundan sonra daha başarılı olacağımızı tahmin ediyorum. Ben hem hocamızı hem yönetimimizi hem de futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

CİDDİ BİR RAKİPTEN PUANLA DÖNMEK MUTLULUK VERİCİ

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, “İlk yarı rakibin gerçekten ciddi atakları vardı. İlk yarısının son dakikalarında da golü yedik. İkinci devre golü erken bulduk ve ikinci yarı rakibe üstünlük sağladık. Ankaraspor 1.Ligden düştü ama ciddi bir kadro yapılanmasına gitti. Ciddi bir rakipten puanla dönmek mutluluk verici. Ben hocamızı, teknik ekibimizi ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Güçlü bir rakibe karşı sahada gerçekten çok iyi mücadele verdiler. Haftaya Hekimoğlu maçımız var. İnşallah o maçta 3 puan ile tanışırız ve yolumuza daha sağlam adımlarla devam ederiz” diye konuştu.

TAKIMIMIZIN MÜCADELESİNDEN ÇOK MEMNUNUZ

Basın Sözcüsü Cihan Bozacılar, “Sezonun ilk maçları zor oluyor. Takımlar tam anlamıyla hazır olmuyor. Bugün biz takımımızın mücadelesinden çok memnunuz. Üzerine koyarak devam edeceğinden eminiz. Maçta kırılma anları oldu. İlk yarı baya bir baskı yediğimiz zamanlar oldu ama ikinci yarıda biz iyi zamanda golü bulduk ve onu korumasını bildik. Galipte gelebilirdik mağlupta olabilirdik ama buradan 1 puan çıkarmakta iyidir. Sonuç olarak deplasmandayız. İnşallah hayırlı bir sezon olur. Üstüne koyarak devam ederiz” dedi.

BİZ DAHA İYİ TAKIM OLACAĞIZ

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, “İlk maçlar her zaman zordur. Birde deplasmanda başladık. Ankaraspor bizim grubun çok önemli takımlarından birisi. Gerek hocaları gerek takviyeleri. Onlarda yeni bir takım ama bizden pahalı bir takım. Ama biz iyi bir takımız. Biz daha iyi takım olacağız. Zaman geçtikçe daha da oturacağız ve alışacağız. Tabiî ki maçta gerginlik normaldir. Sahada olan sahada kalır. 1 puan iyi bir başlangıç” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim