Bursahaber Haberleri

bursahaber haberleri ve güncel bursahaber gelişmeleri, bursahaber ile ilgili tüm video, bursahaber fotoğrafları ve bursahaber haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


SPOR

3’ncü lige düşen Bursaspor’da belirsizlik devam ederken önümüzdeki ay yapılacak genel kurulda adaylar da netleşmeye başladı.

GENEL

MOBİLİYUM Avm Başkanı Timur Han, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü DEAŞ'a yönelik "Bozdoğan-34" operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ASAYİŞ

Bursa'da trafik polisleri şehrin belirli noktalarında yaptıkları denetimlerde kuralları ihlal eden sürücülere toplam 300 bin lira ceza yazdı.

ASAYİŞ

Bursa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Uludağ'da sedye ile yaralı tahliyesi tatbikatını başarıyla gerçekleştirdi.

ASAYİŞ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde dağlık arazide gezintiye çıkan ve dere kenarında mahsur kalan 3 genç, ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

ASAYİŞ

Bursa’da bir şüpheli, husumetlisinin evine kurşun yağdırdı.

ASAYİŞ

Bursa’da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 2 kuş kümesi kundaklandı.

SPOR

Bursaspor Kulübü, Resmi internet sitesi üzerinden Teknik Sorumlu olarak görev yapan Murat Sözkesen ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

BURSA
BURSA

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleşen restorasyon çalışmaları sonucunda, eski ihtişamına kavuşan 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi, 98 yıl aradan sonra Mevlana...

BURSA