2. Küme :

Bu hafta da derbi maçı oynandı. Liderliği bırakmayan İsaörenspor, Cerrahspor’ u 3 – 0 yenip şampiyonluk maçı öncesi kayıp yaşanamamış oldu. Osmaniyespor evinde lig ikincisi Akpınar İdman Yurdu’ nu konuk edip 2 – 0 galibiyetle lig ikinciliğine yükseldi. Ilgarspor evinde Yüzüncü Yıl Mahalle Spor ile karşılaştı. Ilgarlı gençler 2 – 2 kalarak 1 puan aldı. Bayram sonrası grubun en önemli maçı oynanacak. Grup lideri İsaörenspor ile en yakın takipçisi Osmaniyespor derbi maçı olacak. Cemal Hocanın takımı İsaörenspor 4 puan önde olduğu için kısmen rahat. Murat Kışkan’ ın öğrencileri mutlaka 3 puana ulaşma amacında olacaktır. Cerrahspor - Ilgarspor derbi maçı da oynanacak. İlk maçı Cerrahspor 2 – 1 kazanmıştı. Bu maçlar bayram sonrası Pazar günü oynanacak.

KAFKASSPOR BAŞARAMADI

Bölgesel Amatör Ligi: İlk maçını 2 – 1 kazanarak cuma günü final gibi maça çıkan Kafkasspor maalesef büyük bir başarıyı gerçekleştiremedi. Uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 – 1‘lik sonuçla maç penaltılara gitse de müsabakayı 7 – 8 kaybederek 3.Lige çıkamadı. Kafkasspor’a destek veren binlerce İnegöllü Yalova’ ya akın edip tarihi ana tanıklık yapmak istedi.

Anılarla Futbol :

Futbolda bazen antrenörlerin prensleri olduğu gibi nadiren de olsa sevmediği sporcular olur. Bugünkü kahramanımız Halim. Halim, takımın hocası Ramazan Hocanın pek yüz vermediği, her fırsatta yedek oturttuğu bir oyuncudur. O hafta önemli bir karşılaşma vardır. Takımda 2-3 sakat oyuncu vardır. Bu önemli maç öncesi Ramazan Hoca kadroyu açıklar. Bizim Halim ilk 11‘ dedir. Halim aldığı fırsatı değerlendirme amacındadır. Daha dikkatli davranır, topla oynamayı çok sevdiği halde gereksiz yere topla oynamaz, tek pas oynamaya özen gösterir. İlk yarı onun için olumlu geçmiştir. Soyunma odasında hocasından olumsuz bir söz de işitmemiştir. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Halim pozisyon icabı topu ayağında fazla tutar, topu kaptırır ve takımı gol yer. Takım 1 – 0 geriye düşmüştür. Ramazan Hoca kulübeden fırlar ve Halim‘ e bağırır, çağırır. Kulübenin yakınında Halim‘in bir akrabası da Ramazan Hocaya seslenir.

-  Hocam, görmüyor musun ? Kimse top istemiyor, Halim‘in top atacak yeri yok!

Ramazan Hoca sesin geldiği yere döner.

- Bu dakikada top mu kaptırılır? Takımı yaktı. Asıl Halim‘ in atacak yeri değil, yatacak yeri!