Bursalı profesyonel genç kaleci Mert Yıldız, kendisini yetiştiren hocasının elini öperek yeni sezon için çalışmalara başladı. Yenişehir Belediyespor'da kalecilik eğitimi alan Yıldız, Bursaspor'da futbol hayatına başladıktan sonra İnegölspor ve Kütahyaspor'da da forma giydi. Yeteneğiyle birçok kulübün takibine giren genç kaleci, hâlâ kendisini yetiştiren kaleci antrenörü Mesut Akın tarafından özel olarak çalıştırılmaya devam ediyor.

AW935461_03

Mert Yıldız, çalışmalarını memleketi Yenişehir'de sürdürüyor ve kendisi için özel olarak hazırlanan idmanlarla kendini geliştiriyor. Antrenör Mesut Akın, gençlerin potansiyel alt yapı gösterdiğini ve çalışmanın her şeyin başlangıcı olduğunu belirtiyor. Mert Yıldız'ın başarısı, onun Bursaspor futbol okuluna kabul edilmesiyle başlamış, ardından Yenişehir Belediyespor ve İnegölspor gibi kulüplerde forma giyerek profesyonel seviyeye ulaşmıştır. Şimdi ise Kütahyaspor'da oynayan genç kalecinin geleceği oldukça parlak görünüyor.

Yenişehir Belediyespor, son yıllarda alt yapıya büyük önem vererek genç yeteneklerin önünü açmaya devam ediyor. Mert Yıldız gibi başarılı sporcuların yetişmesi, kulübün başarılı altyapı çalışmalarının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Yenişehir Belediyespor, gelecekte daha da fazla yetenekli genç sporcuları keşfetmeye ve desteklemeye devam edecek.

Editör: Berfe KURT