Süper Amatör Ligi:  Bu hafta Süperler ilk yarının son maçlarını oynayacak. Genel olarak iyi durumundayız. 6 takımımızın da play–off hedefi var. Bu maçlar sonunda en 2 – 3 takımızı play – off sıralamasında ilk devreyi tamamlayacaktır.

A Grubu:  Orhaniyespor ilk yarının son maçında Mesudiye Sahasında Bağlarbaşıspor ile karşılaştı. Taraftar desteği ile maça iyi başlayan temsilcimiz müsabakayı 2 – 1 kazanıp lig ikinciliğine yerleşti. Mobilyaspor deplasmanda Gülbahçespor’u 1 – 1’den sonra bulduğu  iki golle 3 – 1 yenip üç hafta sonra galip gelmiş oldu. Orhaniyespor bu hafta BAY geçecek. Mobilyaspor Nilüfer ile karşılaşacak. Maç Mobilyaspor’u cezası sebebiyle maçını Bursa’ da oynanacak.

B Grubu: K.Güvenspor İnegöl’de aynı puandaki Kestel Belediyespor’u ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz 2 – 0 geriden gelip maçı 4 – 2 kazandı ve liderliğini devam ettirdi. İki takımın da 24 puanı var. Osmaniyespor evinde orta sıralardaki Tütünspor’u ağırlayıp 3 – 2 yendi ve üst sıralara biraz daha yaklaşmış oldu. Bu maç sonrası takımın teknik sorumlusu Cemal Yılmaz görevi bıraktığını açıkladı. K.Güvenspor deplasmanda sıralamada sekizinci sırda olan Tütünspor ile karşılaşacak. Osmaniyespor ise Orhangazi’de lig ikincisi Çakırlıspor’a konuk olacak.

C Grubu:  Bu grupta zirveyi çok ilgilendiren derbi maçı vardı.  İki güzide kulübümüz Kurtuluşspor ve Gençlergücü, Kurtuluşspor Tesislerinde karşılaştı. Müsabaka zevkli ancak golsüz bitti. Maç başladığı gibi 0 – 0 bitti. İlk yarının son maçında Gençlergücü İnegöl’de Demirataşspor kozlarını paylaşacak.  Kurtuluşspor ise Bursa’da ligde tutunmaya çalışan Yavuzselimspor’a misafir olacak. 

1.Küme:

1.Grup:  Liderliğe tamamen alışan Alanyurt Gençlik deplasmanda lig beşincisi Çalıspor’u konuk edecek. Yenicespor kendi sahasında grupta yedinci sırada yer alan Emekspor ile karşılaşacak. 3. haftadan itibaren liderliği kimseye bırakmayan Alanyurt Gençlik, sahasında Çekirgespor ile mücadele edecek. Yenicespor, Çalıspor deplasmanında puan almaya çalışacak. 

2. Grup:  Amatör Kümenin en kariyerli hocası Kahraman Karataş ile İnegöl’de Bursa 1326 FK’ya mücadele edecek. Temsilcimizin rakibi lig ikincisi. Anadolu FK bu maçı kazanırsa play–off yolunda önemli bir engeli aşmış olacak. İsaörenspor, İnegöl’de ligde tutunmaya çalışan lig sonuncusu Alacahırkaspor ile karşılaşacaktı. Ancak Bursa ekibi maça gelmedi. Moralsiz Anadolu FK deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Yavuzselim Gençlerbirliği’ ne karşı oynayacak.  İsaörenspor, Bursa’da şampiyonluk hevesinde olan 1326 Bursa FK ile puan mücadelesi verecek.

3. Grup:  Asırlık Çınarımız Doğanspor evinde orta sıralardaki 1922 Gemlik Güvenspor ile puan mücadelesi verecek.  Gençlergücü deplasmanda play – off mücadelesi veren Altınsabanspor’a misafir olacak. Doğanspor ve Gençlerden kurulu Gençlergücü derbi maçında karşı karşıya geliyor. Ligin ilk yarısındaki maçı Doğanspor  3 – 1 yenmişti.