Süper Amatör Küme:

A Grubu : Rekorunu her hafta geliştirerek devam eden lider Doğugücü Gençlik en yakın takipçisi İznikspor’u deplasmanda 3-0 yenerek puan farkını 7’ye çıkardı. Kurtuluşspor evinde Millet Mahallesi Spor’u konuk etti. Temsilcimiz son dakikalarda bulduğu golle mağlup olmaktan kurtuldu. Sarı – Kırmızılılar evinde 1-1 kalarak ilk iki sıranın birbiriyle oynadığı haftayı iyi değerlendirememiş oldu. Böylece sıralamada ilk defa beşinci sıraya kadar geriledi. Her hafta rekorunu gelirştiren Doğugücü Gençlik evinde lig üçüncüsü Fatihgücü ile oynayacak. Kurtuluşspor ligin zayıf takımı ve galibiyeti olmayan Hacivatspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

B Grubu : Akhisar Demirspor deplasmanda lider Kestel Belediyespor’a misafir oldu. Maalesef temsilcimiz sahadan 5-0 mağlup ayrıldı ve ilk mağlubiyetini aldı. K.Güvenspor evinde Yavuz Selimspor’a 2-1 yenildi. Morali bozuk olan Akhisar Demirspor bu hafta evinde Fethiye İdman Yurdu karşısında yara saracak. Siyah – Beyazlılar bu maçı yenip play – off yolunda önemli bir engeli aşmak zorunda. K.Güvenspor, Bursa’da aynı puandaki rakibi Mimar Sinan ile çok önemli bir maça çıkacak.

C Grubu : Puan durumunda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Gençlergücü evinde 19 Mayısspor’u 1-0 yenerek çok önemli bir galibiyet almış oldu. Üstelik Erol Arslan’ın talebeleri maçta 10 kişi kalmıştı. Zaten Gençlergücü bu maçı kesinlikle kaybetmemeliydi. Haftaya moralli girecek olan Gençlergücü deplasmanda Nilüferspor 1987 ile karşılaşacak. Temsilcimiz rakibini yenip onun alt sıralardan kurtulmasını önlemek isteyecektir.

1.Küme:

3. Grup : Mobilyaspor ilk yarıda deplasmanda 5-0 yendiği Mutlularspor’u bu sefer de 5-1 yenerek yoluna devam etti. Yenicepsor 3-0 hükmen kazandı. Doğanspor sıralamada kendisinden bir alt basamakta bulunan Namık Kemalspor ile deplasmanda karşılaşıp rakibini 3-1 yenerek ilk yarının rövanşını almış oldu. Bu grupta sıralamadaki ilk üç takımın da 22 puanı var. Yani zevkli ve güzel bir rekabet yaşanıyor. Mobilyaspor, İhsaniyespor karşısında 3 puan için mücadele edecek. Yenicespor evinde Kazıklıspor’u konuk edecek. Doğanspor sahasında Değirmenlikızıkspor ile karşılaşacak.

4 .Grup : İkinci yarının ilk maçında Orhaniyespor, Ovaakçaspor’a konuk oldu ve 5-1 galibiyetle Köksal Hocanın öğrencileri rövanşı almış oldu. Umutları azalan Alanyurt Gençlik bu hafta bay geçti. Balkanspor’un kazanmasıyla Alanyurt Gençlik’in umutları azaldı. Orhaniyespor evinde orta sıralarda buluanan Vatanspor ile karşılaşacak. Alanyurt Gençlik, İnegöl’de Ovaakçaspor ile kozlarını paylaşacak. Her geçen gün işi zorlaşan temsilcimizin galip gelmesi gerek.

Anılarla Futbol :

Sabri Hocanın takımı ilk yarı kötü performans sergilemiş ve soyunma odasına 2-0 yenik girmiştir. Oyuncular tel tel dökülürken içlerinden genç oyuncu Tarık'ın performansı tam bir fiyaskodur. Sahada var mı, yok mu belli değildir.

Sabri Hoca, oyuncularının dinlenmeleri için soyunma odasına 2-3 dakika girmemiştir. Daha sonra odaya girip oyuncuların yaptıkları hataları anlatmaya başlar. Genç Tarık sıranın kendisine de geleceğini sanıyordu. Hocası ona bir şey söylemeyince epey şaşırdı. Saha komiserinin düdük sesiyle oyuncular sahaya çıkmak için ayağa kalktılar. Tam oyuncular dışarı çıkarken Sabri Hoca, tüm oyunculara son kez seslendi.

- Tarık, hazırlan. Oyuna giriyorsun.

Tarık gibi tüm oyuncular şaşırdı. Tarık zaten oynuyordur. Sabri Hoca oyuncularının şaşkınlığı görmüştür. İşte Sabri Hocanın beklediği an budur.

- Ne duruyorsun, hadi ısın. Oyuna giriyorsun dedim ya.

Tarık’ ın şaşkınlığı artar ve dayanamaz.

- Hocam, ben zaten oynuyorum ya. Sabri Hoca da tek cümleyle Tarık'a istediği mesajı verir.

- Tarık, oynadığın hiç belli olmuyor da