Süper Amatör:  

Play – Off:  Pazar günü Play – Off maçları başlıyor. K.Güvenspor ve Kurtuluşspor ile temsil edileceğiz. 12 yıl önce ilk defa play–off heyecanını yaşayan K.Güvenspor, Fidyekızık Sahasında İznikspor maçı ile bu heyecana başlayacak. 6 yıl tekrar play – off’a kalan Kurtuluşspor ise Merinos Stadında Orhangazi Çakırlıspor ile start alacak.

A Grubu: 

Hafta sonu Mobilyaspor deplasmanda Nilüfer 2021 Futbol Kulübü’ne misafir oldu. Temsilcimiz 3 – 1 öndeyken maç 3 – 3 berabere bitti. Orhaniyepsor ise BAY geçip sezonu tamamlamış oldu. Burgazspor geriden gelip maçı kazanmasıyla Mobilyaspor zoru başaramamış oldu. Ligin yeni takımı olarak ve gruba ayrı bir heyecan katan Mobilyaspor en yakın takipçisine 10 puan fark atarak ligi 4. sırada tamamladı. Bu yıl cezalarla sıkıntı yaşayan ve bu sebeple zirve yarışından erken kopan Orhaniyespor ise puantajda 7. oldu.

B Grubu:  K.Güvenspor ligde kalma savaşını veren Tütünspor ile İnegöl’de son maçına çıktı. Son haftaların iyi takımı konuk Tütünspor uzun süre iyi dayansa da temsilcimiz son 10 dakikada bulduğu gollerle maçı 2 – 0 kazanıp ilk amacı olan play –off’a ulaşmış oldu. Cezası sebebiyle İnegöl dışında son maçına çıkan diğer temsilcimiz Osmaniyespor grup şampiyonu Çakırlıspor’a 4 – 2 kaybetti. İkili averaj sayesinde K.Güvenspor mutlu sona ulaştı. Osmaniyespor ise ligde 6.oldu.

C Grubu:  Hedefine ulaşan Kurtuluşspor gruptaki son maçında ligden düşmesi kesinleşen Yavuzselimspor ile oynayacaktı ancak rakip maça gelmeyince Sarı – Kırmızılılar 3 – 0 kazanmış oldu. Kurtuluşspor ile girdiği play – off mücadelesini kaybeden NK Lojistik Gençlergücü, Demirtaşspor ile Bursa’da son maçına çıktı. Müsabaka 1 – 1 berabere bitti.

2. Küme:

Cerrahspor – Ilgarspor derbi maçı pazar günü saat 11.00’de Alanyurt Sahasında oynandı. Karşılaşmayı 4 – 1 kazanan lider yoluna devam etti. 7. haftada lider Cerrahspor evinde İpekyoluspor ile karşı karşıya gelecek. Ilgarspor ligden çekilen 1922 Selaniklilerspor’u 3 – 0 hükmen yenmiş olacak.